Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves válaszát, segítőkészségét a belépő eszpresszó főző, daráló témában.
Nem sürgős, van időm, hátha valaki időközben megválna egy GC-tól, ami akár pides is lehetne, kiegészítőkkel. Őrlőben pedig rátok hallgatva, használt helyett egy új Graef cm 702-t néztem. Már ha ez az őrlő kiszolgálja a GC-t. Ha mindent beszereztem, majd sok kérdésem lesz.
Illetve egy más jellegű kérdés. A Saeco/Philips 5000 szériás automata kévegépeken lehet az őrlőbeállítását a kézi tekerőn kívül állítani? Arra gondolok, hogy kávégépszerelő ha leszedi a babtartály tetejét, akkor van mód arra, hogy az őrlőn kézzel pár fokot még állítson? Legkisebb fokozaton van, de még így is elég durvára őröl. Arról nem is beszélve, hogy az eszpresszó vízmennyiség átszalad rajta. 30mp helyett 6-7mp alatt lejön..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem sürgős, van időm, hátha valaki időközben megválna egy GC-tól, ami akár pides is lehetne, kiegészítőkkel. Őrlőben pedig rátok hallgatva, használt helyett egy új Graef cm 702-t néztem. Már ha ez az őrlő kiszolgálja a GC-t. Ha mindent beszereztem, majd sok kérdésem lesz.