Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
sz.zs.
üzenetére
Ezt sajnos nem tudom sem megerősíteni, sem megcáfolni, csak augusztus óta van meg és nem Gaggiával használom. Az egyébként feltűnt, hogy a kínai gépem gyári szűrőinél ez nagyon picit magasabb peremű, és emiatt erőseben kell a helyére fordítani a szűrőtartót, valamint a kartömítés is ereszt picit, ha ezt túlzottan hirtelen csinálom.
Tehát lehetséges, emiatt kicsit jobban igénybe veszi azt, de nekem nem tűnt veszélyesnek a helyzet, és könnyen lehet gép specifikus, épp hogyan jönnek ki a mm-ek. Nekem egyébként inkább a saját gépem gyári szűrő pereme tűnt a szokásosnál laposabbnak.Remélem hamarosan lesz lehetőségem kipróbálni egy komolyabb gépen is, tervezek venni egy PID-es Lelit Gilda-t.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tehát lehetséges, emiatt kicsit jobban igénybe veszi azt, de nekem nem tűnt veszélyesnek a helyzet, és könnyen lehet gép specifikus, épp hogyan jönnek ki a mm-ek. Nekem egyébként inkább a saját gépem gyári szűrő pereme tűnt a szokásosnál laposabbnak.