- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Arra gondoltam azt lenne még érdekes megnézni, hogy milyen módszerrel lehet jobban, megfelelőbben felmelegiteni a Robotot, esetleg a Flairt. A Robot esetében azt láttam többeknél, hogy a vízforraló felett gőzölik. Ilyenkor ugye egy idő után a vízforraló kikapcsol, újra be kell kapcsolni. Ezért gondoltam arra, hogy két legyet ütni egy csapásra alapon egy kis vízforralóban forralni a kávévizet, és ebben perceken keresztül kvázi " megfőzzük" a hengert, vajon még hőstabilabb lesz-e? Nem tudom a választ. Tehát forralás, majd a nyélnél fogva kiszedni, egy konyharuhára rátenni. Kávé be, tamper, a maradék forróvízzel felönteni, majd lehúzni a kávét. Jelenleg így csinálom.
Kalmár mondta ugyebár hogy közepes pörinél is érdemes előmelegíteni. Na lehet hogy ez az előmelegítes akkor már túl sok is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest