Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
Tegnap Szekszárdon imitáltam a sportfoglalkozást (vigyázz blogos hangvétel, de rövidre fogom)
Így a Kávé Háza kötelező volt, ittam is egy világos korrekt Costa Rica ihlette presszót.
Nekem ízlett, nem lehetett bele kötni, így nem is tettem.Hoztam egy Kenyát, 2 hetes szép pöri, kényes cucc, ma bontottam is türelmetlenül, hogy mi a francért volt ilyen mocsok drága.
Babok rendkívül illatoznak, Kinun visszarúgott a kurbli, ezt azért nem tekerném naponta 2-3 x sem szívesen, + zabálja a kosár. Hamuvá kell őrölni, de ezt sejtettem.Szép lefolyás, 94 fokon volt a pid, nálam az a felső tartomány ahova viszem a világost is.
Kissé üresnek éreztem, szép kerek savak, de nem csattan ki belőle karakteres ízjegy, bár ahogy hűlt "zamasodott"
Nem baj, most pihen 2 napot, aztán meglesem megint.(Bányai vagy ez közül tudtam hirtelen választani) majd 1 év múlva az jön, nekem ez már eléggé luxus árú.)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Cyberpunk 2077
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest