Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norkov84
üzenetére
tudod? nem vagyok szkeptikus a kézi őrlőkkel kapcsolatban, soha nem írtam ilyet.
sőt, mindig leírom, amikor valaki megtért arccal elkezd lelkendezni, hogy "ő nem hitte volna, hogy ez ilyen jó", hogy miért ne lenne jó? kés, tengely, pontosság, ez is csak egy daráló, ha ezek jók, jó lesz. milyen logika alapján "nem hitte volna"?
amit viszont tényleg utálok, az ez a fajta lelkesedésből születő komment, amivel a korábbi dolog hirtelen zárójelbe kerül és az új játék, az aztán sokkal jobbabb, egyértelműen és azonnal. miközben azért ennyi év után tudjuk, hogy az ilyesmit objektíven szinte lehetetlen megállapítani, nincs két ugyanolyan shot sem stb.
a fortét kipróbáltam, nem éreztem, hogy rosszabbak lennének a kávék vele, ezért, illetve datee filteres tapasztalatait elfogadva váltottam, hiszen kisebb és kényelmesebb egy kony-nál. nem mellesleg van egy kinum, használom is, ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anime filmek és sorozatok
- Jogász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- Eladó Gaggia Mini + PID Box!
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest