Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
válasz
yazoo1 #91885 üzenetére
Én is "beleszaladtam"
Csak egy próbát talán megért, de nagy csodák nincsenek, 1800Ft/kg- ért.
Amit én láttam rajta, a bontás után hogy nem olyanok a szemek mint amit adp megosztott képen. Az egyenetlenebb, világosabb pörkölés volt.
Ez sötétebb pörkölés, de nagyon nem egyenletes, illatról nem is kell beszélni és több szemen kemény gyantás kicsapódás van, nem olajos gyantás. Szóval ez abszolút nem egyenletes, a bontásnál érezhető volt, hogy ez növényfeldolgozási hulladék.
Teljesen még nincsen ledögölve, csak 90%-ra. Meg se közelíti még csak egy Lavazza Qualitá Oro szintet sem.
Elképzelhető, hogy amit adp bontott, pont egy eltalált pörkölés volt. ehhez képest mindenképp.Annyit tudtam vele csinálni, hogy levittem 90fok alá és 2tizeddel finomabbra vettem a Jollyt. Így azért van crema és nem ihatatlan, de így is "nem ezért szerettem bele a presszóba" íz van benne.
Megnézem még a vst-vel talán az kiszed még némi tré ízt belőle. Vagy valami vendéglátó mennyiségű kávés süti alapja lehetne 1:1 arányú cukorral
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest