Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thyb
senior tag
Én lassan 20 éve kávézom. Valaha török KV-t ittam most viszont ha tehetem (otthon kötelező jelleggel) akkor kotyogóban főzött KV-t iszom.
A párom szoktatott rá a Dallmayer Prodomo (fekete jelzésű, amugy van kék is) KV-ra amit itthon sajna nem kapni, de a sógoréknál már van. NAgyon jó. Én az erős KV-kat iszom, ami ugy néz ki, hogy reggel lefőzünk egy 4-es adagot, abból egy adag tejjel mézzel a páromé, a 3 naturban minden nélkül az enyém. Ezek után bent a cégnél KV-val inditok(frissen őrölt KV-s automata) kb 2 adag, majdegy óra mulva még egy. Ha ebédig nem de akkor utánna szigoruan jön egy dupla, majd még délután 3-4 magasságában is egy dupla.
Ezt mindet minden nélkül. A KV akkor adja vissza az igazi izét, ha nem tesz bele az ember semmit.
Amugy ha nagyon fáradt valaki, akkor azt kell csinálni, hogy lefőzöd a KV-t a kotyogóban, majd visszaöntöd és ugyan azon a zaccon még egyszer átfőzöd. Elég ütős kis lötty lesz belőle. Ha már ez sem segit, akkor lehet olyat csinálni, hogy egy 3 dcl-es bögrében az ilyen duplán átfőzött 2 dcl KV-hoz, adsz 1 dcl rumot. Na ez üt. Ettől ha nem voltál valóban fáradt akkor felmászol a plafonra. Szivbetegek és gyomorérzékenyek ki ne próbálják. Zenész koromban az 5-7 napos turnék végén ilyennel tartottuk fenn magunkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest