Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noroo
tag
válasz
mdav88
üzenetére
Lelit PL91T-m van nekem is. Belőttem 9bar-ra, a vízterítőt kicseréltem elektra-ra, a felsőszűrőt iparira, aztán a terítőt vissza a gyárira, mert változatosan rontottam el minden kávémat. Amikor elkezdtem számomra értékelhető kávékat csinálni, akkor rájöttem mi volt a gond (az egyik): megtömtem nagyon (18,5gr egy IMS12/18-as szűrőbe szinte az összes fajta PY kávéval)
Lementem 16,5 17gr körülire és jobb lett az eredmény, ekkor visszaraktam az elektrát, és azóta is az van fenn, így a 16,5gr (pl PY - CM), vagy 17gr PY Black LXR mégjobb. (Az elektra vékonyabb kb 1mm-el, mint a lelit gyári terítője, és körkörös, bár ezt nem tudom számít-e, gondolom igen, mert miért pont a furat alakzata ne számítana)
(a köv a szűkítő lesz nemsokára)

@Ferdzsoo: nekem a PID most 100 fokra van beállítva (PY Black LXR), mert így van a vízterítőnél 91 fok!) Amikor 90 körüli fokokkat állítottam be, ott nekem is savanyú volt, mert alacsony a hőfok (én akkor olyan 79-80 közt mértem) próbáld feljebb állítani a hőfokot, hátha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs