- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
Egy-egy adagot tartok az üvegcsékben. Az adag attól függ, hogy az adott kávé esetében mekkora a szemcseméret, de a 30-asba pont belefér a szimpla, a 40-esbe meg a dupla. Nincs is más űrtartalmű mézesüvegem. Az viszont hozzá tartozik, hogy az én gépem egy kis Delonghi, annak mások a szűrői mint az 58-asoknak. A lényeg hogy 30-ba 11-11.5, a 40-esbe pdig 15-16 g kávét töltök, 16g közelében néha némi asszír passzír is szükségeltetik a 40 milisben. De ez kávétól függ, attól konkrétan, hogy mekkora a babok mérete.
A gyorsan fogyó, mélyhűtőt nem igénylő, sötétebb pörkölésű kávékhoz egy 2.5 dl-es csatos üveget használtam, de amikor egyszer épp kifogyott és a nejem lenyúlta más célra, azóta egy csavaros 250-est használok, az is teljesen jó. Sötét pörkölésű kávét nem teszek mélyhűtőbe, csak a hűtőbe, a saját zacsijában egy tasaklezáróval. Amikor kiürül a két és fél decis kinti tároló, feltöltöm a hűtőben lévő zacskóból, de a 2.5 decis üveget csak akkor teszem a hűtőbe, ha nem vagyok itthon napokig.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Crimson Desert
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest