Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana86
csendes tag
válasz
bluesfan
üzenetére
"Engem pl. a Comandante nem győzött meg arról, hogy presszóra képes lenne kiváltani akárcsak egy F4 Nano-t is, pedig volt egy ilyen elgondolásom, amikor megvettem."
Engem a Kinu M47 viszont meggyőzött.
Pár hónapja elégedetten használom. Bár mostmár egy rövid idő óta van mellette egy ZM késes Mazzer Royal, még mindig szívesen használom a Kinut is. Ezt csak azért írom, mert ennél csendesebb semelyik daráló nem lesz, és ezt tényleg nem nyűg használni. 20 g-ot fél perc alatt a világosból is simán visz és mivel nincs pangó, nem kell azt söprögetni, pumpálni, nem is lassabb a használata, mint a nagy Mazzeré. Nem is azért vettem a Mazzert, mert nyűgös volt a Kinu, hanem mert így most van kúpos és síktárcsás őrlőm is, és próbálgathatom a kávékat mindkettővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pár hónapja elégedetten használom. Bár mostmár egy rövid idő óta van mellette egy ZM késes Mazzer Royal, még mindig szívesen használom a Kinut is. Ezt csak azért írom, mert ennél csendesebb semelyik daráló nem lesz, és ezt tényleg nem nyűg használni. 20 g-ot fél perc alatt a világosból is simán visz és mivel nincs pangó, nem kell azt söprögetni, pumpálni, nem is lassabb a használata, mint a nagy Mazzeré. Nem is azért vettem a Mazzert, mert nyűgös volt a Kinu, hanem mert így most van kúpos és síktárcsás őrlőm is, és próbálgathatom a kávékat mindkettővel.