- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noroo
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Igen ezért is kérdeztem meg itt, remélem az egy két tapasztalattal rendelkező ember tud mondani valami pro-kontra érvet egyik vagy másik mellett. Kevés szerencsés lehet, akinél mindkettő "lakik" egymás mellett.
a tank alatt érted a masszivitását? Szó mi szó kevesebb látható műanyag van rajta az tuti.
Varionál a minimál pangó amit olvastam, meghogy halk, dehát az F4 talán még halkabb, bár ezt csak akkor tudom meg, ha egymás mellett van, ua a bab és kb zajszint mérő van nálam. :-) (vagy reggel hatkor nekikezdek őrölni a lakásban egymás után mindkettővel)
K30 twin-t már láttam testközelből, de az nagyon más liga, nincs esélye, hogy hazavigyek egyet, hacsak nem az utcán találom.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest