Hirdetés
- gerner1
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Üdv,
Egy Monsoon Malabar kávét sikerült beszereznem hirtelen Media Markt-ból (sok "m" betű) , a meg nem nevezett hely kávéja ugye.... a lényeg az, hogy okt.- 15 a pörkölés, de elég bajlódós idáig és nem tudom mit lehetne vele még tenni? Már a határokat feszegetem annyira finomra darálom és így is gyorsan folyik át, a végeredmény pedig bőrösödő és buborékosan hamar eloszló krém. A hővel is olyan szinten lennt vagyok már, hogy ennyire alacsonyra kb. még sosem állítottam. Ízre sem mondanám jónak, sima kotyogóssal is megpróbáltam, az íz ott sem volt az igazi... Egyelőre úgy gondolom hagyom még pihenni akkor, jobbat nem tudok. Nektek voltak ilyen tapasztalatok ezzel a fajta kávéval? Fórumon visszaolvasva azért olvastam hogy voltak hasonló jelenségek vele...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest