Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
hogyaza
üzenetére
...ezt a mondatot és szóösszetételt norkov84 írta le, én arról csak fényképet kértem, mert már leírva is furcsának és ellentmondásosnak találtam.
Én ezt mondtam:
"Egy ideje én is gondolkodom, hogy az űrgaggiamba tennék valahova egy 1mm hőelemet, valahova a vízterítő és a felső szűrő közé valahogy...
Ha megoldható lenne én is nézegetném a pogácsára érkező víz pontos hőfokát minden csapolásnál, de közben nem szeretnék szétcseszni semmit."FIGYELEMESEBBEN OLVASUNK MÁR!
Ne kelljen már minden leírt mondatot 5másik kommentben elmagyarázni, mert kurva fárasztó
Tök jó ha válaszolunk és írunk egymás hozzászólására, de előtte pontosan olvassuk és értelmezzük azokat.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest