- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Most, hogy említetted, igazad lehet. Volt olyan tégla a kezemben amin egy kávéfőző kar volt (már nem tudom melyik volt) amelyet úgy sejtem, hogy nyomifokis gépekhez őröltek. Na az lehet, hogy túl finomra lett őrölve. Csak arra emlékszem, hogy nehezebben főtt le egy kicsit. Már épp kezdtem aggódni amikor megindult.
Amik anno hozzám kerültek ajándékba, nem fullasztották beegyszer sem a kávéfőzőmet. Szerintem a fulladás, esetleges robbanás akkor következhet be, ha valaki az ilyen finomra őrölt kávét még jól le is nyomkodja. Merthogy láttam olyat is. Úgy menekültem ki az illető konyhájából, hogy ha szétmegy a kávéfőző, ne legyek a közelben. XD
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest