- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Most, hogy említetted, igazad lehet. Volt olyan tégla a kezemben amin egy kávéfőző kar volt (már nem tudom melyik volt) amelyet úgy sejtem, hogy nyomifokis gépekhez őröltek. Na az lehet, hogy túl finomra lett őrölve. Csak arra emlékszem, hogy nehezebben főtt le egy kicsit. Már épp kezdtem aggódni amikor megindult.
Amik anno hozzám kerültek ajándékba, nem fullasztották beegyszer sem a kávéfőzőmet. Szerintem a fulladás, esetleges robbanás akkor következhet be, ha valaki az ilyen finomra őrölt kávét még jól le is nyomkodja. Merthogy láttam olyat is. Úgy menekültem ki az illető konyhájából, hogy ha szétmegy a kávéfőző, ne legyek a közelben. XD
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest