- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frogz
csendes tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Bazsee & Soldier: köszönöm a válaszokat, én is erre emlékeztem a készülék tulajdonságai kapcsán, de vissza is olvastam az ehhez tartozó fórum bejegyzéseket.
Szerviz ügyben azt remélem, talán mdav kolléga lát benne valami szakmai kihívást, és segítségemre lesz, ha nagyon megáll valami benne.
Átnézés: na ez necces kérdés, mert oda-vissza több mint 700 km, és minimum 7 óra lenne, annyit még nem ér.
De azért nyugtassatok meg, hogy lehet adagonként is etetni kávéval?!
A képek tényleg nem túl élesek, igényesek, de a jófogáson tipikusan ez a többségi színvonal. Nekem a környezet sem a leg bizalomgerjesztőbb, de az igen, hogy látszólag "volt gazdája" a készüléknek, nem valami lomis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Asztalos klub
- Óra topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Renault, Dacia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest