- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
Hazafelé beugrottam a gyógyszertárba keserűsóért, de aztán itthon rájöttem, hogy se rendes eszközök, se rendes kávé, úgyhogy felesleges volt. Mindegy, legalább olcsó volt, és cukor van dögivel, úgyis elnyomja majd az ízeket 😀 Bocs, ez már tényleg csak trollkodás.
@Deadzone: félreértesz. Azon akadtam ki, hogy nem sikerül valakinek egy kávé, és az a válasz, hogy szar hozzá a pár éve még topnak titulált, 2000 eurós őrlő. Elhiszem, hogy mindig van mégjobb, és azt is, hogy ez most az EK, de nehogymár ez legyen az új belépőszint! Miközben pár napja írta meander, hogy neki a Kony/DC párossal összejött az élmény.
Elengedem a témát, kiírtam magamból. Megyek vizet keverni. Viccen kívül kérdem: mennyi időt kell hagyni a feloldódásra? És ha bekeveri az ember, egyenletesen eloszlik és lebeg a vízben, vagy ha betöltöm a tartályba, akkor ott röhög majd reggel a Mg a tartály alján?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Nyomtató topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- World of Warships
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest