- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cotagg
tag
Sziasztok, tanács kellene, hátha valaki tudja pontosan mi történik. Van egy alig egy éves La Pavoni Professional gépem. Ahogy melegszik fura édeskés, fémes szagot áraszt először a kazán felől, aztán ahogy forrósodik át a fej felől is érzem. A kazán nem vizköves, látszólag rendben van, a víz, ami kijön a gépből tiszta. Nem esett bele semmi a kazánba, a benne lévő víz tiszta marad, nem rozsdás stb. A fejet már szétszedtem, megtisztítottam a dugattyút, újrakentem, semmi gond nem volt ott sem. A gép a szagot eltekintve tökéletesen működik. Egyszer 4-5 hónapja már jártam hasonlóan: vízkőtelenítést sikerült túltolni és 'feloldani' a kazánban a rézoxid réteget, ami a természetes védőréteg. Akkor nagyon erős, fémszaga volt jó ideig a gépnek, míg a rézoxid réteg újra nem képződött. Azóta visszasózott RO vizet használtam. Az az elméletem, hogy ez nem volt jó ötlet, talán a visszasózás nem volt elegendő és az 'éhes víz' szépen kikezdett valamit, ami ilyen szagot áraszt, bár jelét ennek nem látom. De az is lehet, hogy totál rossz irányban tapogatózom. Kézenfekvő lenne egy tisztítás / vízkőtelenítés, de nem szeretnék úgy járni, mint legutóbb, hátha ez csak rontana a helyzeten. Tudja valaki mi törénik valójában?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- DJI Mavic Air 2 drón szett hibátlan állapotban
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest