Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Toobee

veterán

válasz Parci #61784 üzenetére

Mármint a naked sokkal szebb, elírtam.

Atom + Diana páros:

Atom-ot hosszabb használat után én személy szerint nem ajánlom senkinek. Otthonra szerintem nem opció, bár látom volt próbálkozás az adagonkenti orlesre. Meg érdekes, hogy először megtöri a babokat. Szóval mondjuk van a tartályban harmadig és daralunk vele egy adagot. Aztán kitalálja valaki, hogy váltsunk kávét, akkor át szoktuk önteni az automacába a babokat. A vége, ami a garatban van az törmelék. Illetve van olyan, hogy elmászik a fokozat. Akkor el kell állítani, aztán vissza és újra jó lesz. Meg az is sok idő mire átáll a finomság a beállított értékre. Szóval tényleg csak 8-10 dupla/nap felett tudom elképzelni. Reggel mi is úgy kezdünk vele, hogy 8-10 grammot beküldünk a kukába.
    Diana: thx Siminek, hogy beugrott hozzánk. Így már nem 12 bar-on megy, ugyanis gyárilag azt tudta. Szebb lett a lefolyás, de azért az Atom így is hajlamos kicsit spriccelni. WDT nincs, csak nyomjuk a karba. Most rendeltem VST szűrőket (12 gramm dupla + 12 gramm The Single). Lehet Kalmár magasítót beviszem egy saslikpálcával és megnézzük, hogy úgy jobb-e a naked lefolyás. Szerintem ezt meg bevállalná pár kolléga. Aki még nem: annak ott a zárt kar.

Új hozzászólás Aktív témák