Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
Érdekes amiket írtok, nekem még soha nem jött elrontott pörkölés Jánoséktól. Alapból PY fan vagyok, de amikor kell egy kis változatosság, akkor mindíg tőlük rendelek, általában valamelyik havi akciós SO különlegességet. Az elmúlt két évben még nem fordult olyan elő, hogy gond lett volna a kávéval, nem lett volna raktáron, nem lett volna jó a pöri, vagy ne érkezett volna meg a csomag 2 munkanapon belül stb., sőtt életem két legjobb kávéja is onnan jött (a szüreti kávé is nagyon betalált
) Persze lehet, hogy csak nekem volt szerencsém, de úgy korrekt, ha ezeknek a véleményeknek is hangot adunk mielőtt leírnánk őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Byski Áramláskijelző.
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Persze lehet, hogy csak nekem volt szerencsém, de úgy korrekt, ha ezeknek a véleményeknek is hangot adunk mielőtt leírnánk őket.