Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Erről nem tudok információval szolgálni, nem kutakodtam a témában, de biztos lehetséges.
killerjohn, ronin s8: A coffehit rendelés postázása miatt már csak úgy tudom vállalni, ha mehet közvetlenül angelside77-nek és ő juttatja el nektek (neki megy coffeehit csomag is), illetve ha sz.zs. tudja még vállalni, és nektek is megfelel.
A hétvégén szembesültem vele, hogy a csészék postázása költségesebb dolog, mert ha alaposan becsomagolom akkor a nagyobb csomagméret miatt már többért viszi a foxpost, illetve ha törékenyként akarom feladni, akkor csak házhoz tudom kérni, úgy pedig minden felárral 1.180,- Ft a szállítás. Kérem ezt egyeztessétek le egymás közt.Z0mbi: Ez nekem nagyon úgy hangzik, hogy a többi kávé amivel próbálkoztál, az mind döglött volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest