Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
mdav88
üzenetére
Persze, de abban nincs aktív fejfűtés, meg ilyesmi. Én arra írtam a 2x árat amiben ugyanezek a technikai dolgok vannak. Illetve a 400 VS 600 ezer sem kevés, de az biztos, hogy az R58 komoly vas, viszont praktikusságban otthonra még mindig a Catler a nyerő
Mondom mindezt úgy, hogy becummantottam, és az első tapasztalatok nem a legfényesebbek voltak, de ez nem a gép hibája, bármely készüléknél előfordulhat. Igazi verdiktet úgyis csak akkor tudok mondani, ha hosszabb távon nyüstölöm, de nagyon bizakodó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Gitáros topic
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom mindezt úgy, hogy becummantottam, és az első tapasztalatok nem a legfényesebbek voltak, de ez nem a gép hibája, bármely készüléknél előfordulhat. Igazi verdiktet úgyis csak akkor tudok mondani, ha hosszabb távon nyüstölöm, de nagyon bizakodó vagyok.