Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Eleinte én sem tököltem vele.Beöntöttem félig a babtartályt oszt jóvan. Aztán elkezdtem többféle kávét rendelgetni és egyszerre több ízt is ki akartam próbálni. Akkor alakult ki nálam is az,hogy kb csak annyit teszek be amennyit le is főzök. Kicsit macerás,mert ugye annyit úgysem találok el,meg több is kell bele,mert ha pár szem marad azt az Iberital már csak dobálja felfelé. Úgyhogy ha végeztem Ibi fejre fordít,maradék kiönt aztán porszívó.Na ehhez azért nem mindíg van hangulatom van mikor csak hátba verem. A maradék megy egy zacsiba és úgy be kávés dobozba. A kilósakat meg kiporciózom 5-6 adagra bezacskózom és az eredeti csomagolásban be a fagyóba.
Pár nap alatt rengeteget öregszik ha a tartályban hagyod. Megéri azt a kis macerát,hogy visszazacskózd a maradékot szvsz.
Nem tudom a Graef milyen de az Iberitalnál nekem az nem működik,hogy lemérem előre az egész babokat,mert úgysem jön ki annyi,meg le sem darálja ha nincs tömeg ami nyomja be a késekhez.
Parcinál láttam,hogy a Mazzerren ez működik ,bár célszerszámmal piszkálta ő is a végét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- További aktív témák...
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest