Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
válasz
vicces
üzenetére
Pontosan errol beszeltem tegnap is, meg multkor is hogy egy atlagos felhasznalo szamara akik legyunk oszintek sokkal tobben vannak mint a sufnituning orultek teljsen jo valasztas lehet.
Nekem is mondtak anno, hogy "de ez 57-es" megkerdeztem itt is, ezen a forumon, avx-en is, privatba is es szakuzletekben is, mindenhol azt a valaszt kaptam, hogy amennyiben az extra kiegeszitok nem erdekelnek akkor teljesen mindegy hogy 57 vagy 58, ugyanolyan jo kavet fogok vele tudni fozni.Ha nem is eloben, de ad nemi ralatast: [link]
Meg azt is felajanlottam "kicsiny, de osszetarto" kozossegunknek, hogy szivesen megvendegelek vele valakit, legalabb ismerkedunk is, talalkozhatunk egymassal, mar aki szeretne, kavezgatunk es meghallgatjuk egymas tapasztalatait, tanacsait.
G.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest