Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
aktív tag
válasz
Gravity1234
üzenetére
"sufnituning orultek"
Ne haragudj, de én ezt ki kérem magamnak. Ne kategórizálj be gánymesternek és senki mást aki fejlesztésekkel próbálja a gépét tökéletesíteni. Vannak igénytelen kivitelezések, de vannak nagyon komoly műszaki, mérnöki munkát felvonultató dolgok mint minden hobbyban itt is. Szép lenne ha a világ megragadna a középszerűségnél. Nem vitatom, hogy van akinek ez tökéletesen elég, de nehogy már azt feltételezze bárki, hogy bármilyen gyárból, bármilyen gyártmány tökéletesen jön ki.
Nem akarok megint vitát generálni, de ezt most én érzem sértőnek. Ugye ez egy fórum, ez pedig az én véleményem.
Béke...

-
Bazsee71
őstag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Akkor mégis mit nem értesz abból, amit írtam? Privátban szívesen elmagyarázom, de az értetlenkedésedre itt többször nem reagálok.
vicces: így korrekt a tájékoztatás. A kérdező írása alapján nem tenném tűzbe a kezem, hogy nem lesznek extra igényei.
-
vTamas35
csendes tag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Abban egyetértünk, hogy az átlagfelhasználót nem érdekli a gép tuningolása, abban is, hogy ők többen vannak, viszont az átlag felhasználók nem is annyira olvasgatják ezt a fórumot. Az itt megfordulók között szerintem többen vagyunk akik előbb utóbb (előbb...) fejlesztenek a gépükön, szűrőket próbálgatnak stb. Ha a tiéd tökéletes a gyári állapotában, nem érdekel és nem is tervezel semmi módosítást, akkor mit nyújt neked ez a fórum, azon kívül, hogy "délre" értékesítesz?
-
válasz
Gravity1234
üzenetére
remek reklámfilm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest