Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gravity1234

tag

válasz Bazsee71 #47240 üzenetére

De ennek a realitashoz nem sok koze van.
    En magam is "megkuzdottem" itt parakkal, mert elmondtam nem erdekelnek a tuningolt, hasznalt cuccok de ezt keptelenek felfogni egyesek.
    A forumnak pedig pont az a lenyege hogy barkinek segitseget adjon, ne csak annak az 0,1%-nak aki egy kavegep vasarlasakor a gep alkatreszeit kezdi nezni.

Mindennel van ez igy, van aki az autojat van aki a lakasat tuningolja, mindig megvannak a fanatikusok, de amikor egy termeket valasztasz tegyuk a szivunkre a kezunket hany ember kivancsi ra hogy szetszedve mi van benne, az honnan szarmazik es hogyan lehetne megbabralni... ugyanmar.

Egy atlagos felhasznalonak, mint pl en is, hiaba kezdik el mondani hogy ez ilyen meg olya nesztergalt cucc, stb, engem az erdekel hogy amire akarom, keresem arra alkalmas e, jo e, megfelel e, es adott keretek kozott mit ajanlanak.

Es igen nekem is irtak mar privatba azota es kerdeztek mi a velemenyem a Lelitrol es leirtam amiket en tapasztaltam. Jaaa hogy nem muszaki leiras, nem persze, felhasznaloi, pont az amire a 99% nak szuksege van.

Új hozzászólás Aktív témák