- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Megosztanám tapasztalatomat a szegedi Kék Elefánt kávézóval kapcsolatban. CM Alfonso volt az őrlőben, az utóbbi idők (főként saját) tapasztalatai alapján kicsit félve kértem ki a duplát. Ami pedig a csészében landolt, azt csekély rutinom fényében is hibátlannak merem nevezni. Fantasztikus volt, de annyira, hogy ha otthon ilyet sikerülne húznom, akkor egy időre letennék az olasz vonalról, ezzel a kávéval biztosan. Extrém édesség, finom savak, és kellő test jellemezte az italt. Semmi bántó mellékízt, hibát nem tudtam benne felfedezni. Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha Szegeden jár. Utána párommal még egy forró csokit is megkóstoltunk, szintén erősen ajánlott.
A gépparkot el is felejtettem felmérni, de mintha egy Rocket R58 és egy Fiorenzato F64 lett volna.Innentől kezdve a legnagyobb bánatom, hogy szerintem ezt otthon nem tudnám reprodukálni, hiába a tuning GC és a Major.
adp: Honnan van ez az információ? Pont most akartam egy kolléganővel rendelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged