- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Nem keverem.
mert van 3 kávém, ami rendesen viselkedik, ahogy kell. De ez meg nem. Vagy az agyam azt hiszi,hogy nem keverem...Szeretem a kesernyés ízeket, de az a 92 fokos főzet olyan volt, mintha belefacsartam volna fél citromot. Se száraz, se savas nem volt, csak nagyon savanyú.És nem akárhogyaan savanyú, hanem kifejezetten citromlé szerűen. A keserűség csak utána érkezett pár pillanattal, de az meg nem volt vészes. Egy teszt nem teszt, és el fogom "tesztelgeni" az egész zacskót. Majd jelentkezek még, ha lesz nagyobb mintám. De szerintem kipróbálom 84 és 94-en is. Csak hogy megnézzem, hogy a nyelvem nem csapott-e be.
De az tuti, hogy valahol a 86 körül lesz ideális majd. Legalábbis ott nagyon szépen jött a kakaó. Hú, de innék egyet ,
Főztem emellett kiváncsiságból az északolasz Galli arabika, de inkább közepes pörkölésű, kávémból 84 fokon. Itt nagyon jellegzetesen ugyanaz az íz jött ki belőle, mint a céges Cuadrán. Nem mértem, de ezek szerint az elég alacsony hőfokon dolgozik. Nekem itthon, 90-en jobban ízlett.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Vicces képek
- Hardcore café
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert van 3 kávém, ami rendesen viselkedik, ahogy kell. De ez meg nem. Vagy az agyam azt hiszi,hogy nem keverem...Szeretem a kesernyés ízeket, de az a 92 fokos főzet olyan volt, mintha belefacsartam volna fél citromot. Se száraz, se savas nem volt, csak nagyon savanyú.És nem akárhogyaan savanyú, hanem kifejezetten citromlé szerűen. A keserűség csak utána érkezett pár pillanattal, de az meg nem volt vészes. Egy teszt nem teszt, és el fogom "tesztelgeni" az egész zacskót. Majd jelentkezek még, ha lesz nagyobb mintám. De szerintem kipróbálom 84 és 94-en is. Csak hogy megnézzem, hogy a nyelvem nem csapott-e be.