- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Nem keverem.
mert van 3 kávém, ami rendesen viselkedik, ahogy kell. De ez meg nem. Vagy az agyam azt hiszi,hogy nem keverem...Szeretem a kesernyés ízeket, de az a 92 fokos főzet olyan volt, mintha belefacsartam volna fél citromot. Se száraz, se savas nem volt, csak nagyon savanyú.És nem akárhogyaan savanyú, hanem kifejezetten citromlé szerűen. A keserűség csak utána érkezett pár pillanattal, de az meg nem volt vészes. Egy teszt nem teszt, és el fogom "tesztelgeni" az egész zacskót. Majd jelentkezek még, ha lesz nagyobb mintám. De szerintem kipróbálom 84 és 94-en is. Csak hogy megnézzem, hogy a nyelvem nem csapott-e be.
De az tuti, hogy valahol a 86 körül lesz ideális majd. Legalábbis ott nagyon szépen jött a kakaó. Hú, de innék egyet ,
Főztem emellett kiváncsiságból az északolasz Galli arabika, de inkább közepes pörkölésű, kávémból 84 fokon. Itt nagyon jellegzetesen ugyanaz az íz jött ki belőle, mint a céges Cuadrán. Nem mértem, de ezek szerint az elég alacsony hőfokon dolgozik. Nekem itthon, 90-en jobban ízlett.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert van 3 kávém, ami rendesen viselkedik, ahogy kell. De ez meg nem. Vagy az agyam azt hiszi,hogy nem keverem...Szeretem a kesernyés ízeket, de az a 92 fokos főzet olyan volt, mintha belefacsartam volna fél citromot. Se száraz, se savas nem volt, csak nagyon savanyú.És nem akárhogyaan savanyú, hanem kifejezetten citromlé szerűen. A keserűség csak utána érkezett pár pillanattal, de az meg nem volt vészes. Egy teszt nem teszt, és el fogom "tesztelgeni" az egész zacskót. Majd jelentkezek még, ha lesz nagyobb mintám. De szerintem kipróbálom 84 és 94-en is. Csak hogy megnézzem, hogy a nyelvem nem csapott-e be.