Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46002) mutyi


mutyi
őstag

Egy Gaggia-hoz melyik szűrőt ajánljátok?
Jelenleg egy tök átlagos 1 adagos és 2 adagos van, szerintem 7 és 14g-os lehet.
Ha 1 adagosat készítek,akkor mindig 10g-ot teszek bele,mivel 58-as tamperem van és az ugyebár annyira nem tudja megnyomkodni,mint amikor a 2-es kosarat használom.
A 2-es kosár használatakor 16g-ot szoktam beletenni.
Egyébként 20-22g-os kosár mi a túróért kell? Mitől lesz jobb esetleg tőle egy espresso?
Ezt most komolyan kérdezem,mert 16 g esetében is kellően aromás, testes a kávém,ha kellően darálom.

A felsőszűrőm egy IMS elég jóféle darab.

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.