Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bitpork:] Balatoni autós tali 2024
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Szevam:] Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Victoryus:] Már a Josef Seibel se a régi
- [Re:] Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- [Re:] [Sirus86:] Renault Modus 2005 - Az ezer Euros auto tortente.
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
mutyi
őstag
Egy Gaggia-hoz melyik szűrőt ajánljátok?
Jelenleg egy tök átlagos 1 adagos és 2 adagos van, szerintem 7 és 14g-os lehet.
Ha 1 adagosat készítek,akkor mindig 10g-ot teszek bele,mivel 58-as tamperem van és az ugyebár annyira nem tudja megnyomkodni,mint amikor a 2-es kosarat használom.
A 2-es kosár használatakor 16g-ot szoktam beletenni.
Egyébként 20-22g-os kosár mi a túróért kell? Mitől lesz jobb esetleg tőle egy espresso?
Ezt most komolyan kérdezem,mert 16 g esetében is kellően aromás, testes a kávém,ha kellően darálom.
A felsőszűrőm egy IMS elég jóféle darab.
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.