Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
meander
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Így még a csapágyazáson sem töröm a fejem, a legtrükkösebb rész betöltés/pumpálás lesz Még azt szeretném megoldani, hogy valami leszorító erővel hasson a szemekre, de nem akarok tampert és dugattyút cserélgetni sem. Az a bizonyos mérnöki lustaság vezérel.
Ha a pumpa és az időzítő jól működik együtt, akkor a betöltés sem kell adagonként. Meglátjuk még.
A tölcsért pedig megrendelem aliexpressről. Teflon bevonatok közül tudtommal létezik antisztatikus változat is, szerintem teszek egy próbát vele. A távoli jövőben még a frekvenciaváltóval való ismerkedést sem zárom ki, ott pedig már lehet fogná a rács az őrleményt. Ez a része még elég képlékeny.
A gratulációval eddig elmaradtam, nagyon szép, igényes munka! Most kiegyeznék hasonló végeredménnyel.
(#44512) hifis50: állító kart nem kaptam a darálóhoz, de a tisztítás után már sokkal könnyebben mozog a tárcsa, pedig teljesen nem is sikerült most eltávolítani a kenőanyagot. A tippet pedig köszönöm, egyelőre dilemmázok, hogy rakjak rá gyárit, vagy ha már beindul az átalakítás, akkor kapjon egyedit, nagyobb erőkarral.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha a pumpa és az időzítő jól működik együtt, akkor a betöltés sem kell adagonként. Meglátjuk még.