Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoknee
csendes tag
válasz
meander
üzenetére
Én kifejezetten az ilyen kávézókat kerestem most nyáron is Toszkánában, ahova a helyi arcok bemennek, és a pultnál bedobják a café-t. Olyan helyen nem is voltam, ami csillivilli turistacsapda volt.
A legjobb kávét valahol egy út melletti bár-ban ittam, ahol közeltávol nem volt semmi, korábban lehet meg sem álltam volna, mert féltem volna bemenni. De msot az egyik legjobb kávém ittam ott, és nem mellesleg 90cent volt.Tegnap barátommal benéztünk a 9Bar nevű helyre a Bazilikánál, annyit áradozott róla, hogy muszáj volt. Olaszos vonal kedvelőknek kötelező hely. Sajnos csak egy féle kávéjuk volt már, de azt ígérték hoyg pár napon belül visszatöltődnek a készletek. Ha jól láttam, többféle olaszos pörkölésű blendjük, és némi SO is van.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mozilla Firefox
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Spórolós topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest