Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fragola.6035

aktív tag

válasz soldier2 #43644 üzenetére

Az EK43 mindettől függetlenül egy nagyon szép minőségben gyártott cucc. És a legjobb daráló, mert jól sikerült a késprofil, nem a méret miatt, a késprofil miatt. Gondolom a gyártó úgy gondolja, hogy ez az 5 ezred még belefér, valószínűleg igaza is van, de javítani lehet rajta. Én a hosszú tengely miatt vastagabb tengelyt terveztem volna bele, de vannak ott nálam okosabb mérnökök, ők jobban tudják.
    Az első EK-t az Embassynak, ahol egyes kávéknál nem őrölt elég finomra presszóhoz, ezzel készültek a dublini vb-re, ezért meg kellett oldani. Ez a felszabályozás után javult, elégedettek voltak az eredménnyel.
    De szemmel is látszik, hogy az EK kés köszörülése nem igazán presszóhoz készült.

levytee A Fiorenzatokról már leírtam a véleményemet, biztosan elkerülte a figyelmedet. Azért hoztam már vagy 6-7 fórumosnak F4-et, mert magam is megvenném, meg is vettem. Használt F. pedig ritka, mint a fehér veréb. Bár egyet csináltam pár hónapja, de azon csak kést kellett cserélni, felújítani még nem hoztak.

Új hozzászólás Aktív témák