- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luko
csendes tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
F4 nano szinte biztosan jobb mint a Graef őrlő!
Ha egy 30ezer forintos őrlő lenne a titkos favorit, akkor itt mindenkinek az lenne és már régen nem lehetne kapni seholse!!!Én első pár héten szenvedtem a Fio-val még a Vario-t is elővettem mérgembe, de aztán összeszoktunk.
Olyat vegyél amire van pénz és tudásban kicsit előbbre van nálad! Szerintem...Nincs esetleg itt egy lista amibe mindenki beleírhatná mit használ otthon?
"Sok légy..." logika alapján ebből sok minden látszana főleg ha mindenki megjelölgetné mennyire elégedett!
...aztán itt is az lenne mint az Alfásoknál!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest