Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
soldier2
üzenetére
Kézihajtányt tényleg nem vennék, mert nem szeretném tekergetni, amit motor tud hajtani, azt hajtsa is motor! Arról sem vagyok meggyőződve, hogy egy motoros daráló késére lehet építeni egy kézi darálót, pl. HG. De talán a Pharos kése kézi daráláshoz van köszörülve. És az amerikai HQ iparnak is nagy tisztelője vagyok.
Compak darálót láttam már párat, egytől egyik pontatlan volt. Igaz azok sík késések voltak, de 'Kutyából nem lesz szalonna' alapon kénytelen vagyok általánosítani.
Mint ahogy évtizedek óta a Mazzer tud normális minőségben gyártani kis és nagy kategóriás darálókat, talán tudni kéne ezt minden gyártónak, nem csak előrukkolni egy nagyvassal és egy nagy halom pénzzel WBC darálót csinálni belőle egy rövid ideig.
Bár valószínűleg átlag klasszik kávézáshoz 'pazar' őrleménye lesz, mert azért a kúposok toleránsabbak a pontatlanságra, de én nem vennék olyan gyártótól cuccot, aki fossa ki a silány termékeket is.
Illetve megvenném használtan, mint ahogy Parci is megvette, mert a pontatlansággal lehet mit kezdeni, a késeket pedig átalakítanám a Kony késére. Ha karbaőrlős és át lehet alakítani Konyra, akkor szerintem 100-150-et megér, annyiért én is vennék.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest