Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
(#40498) HaDeSzKa: hajrá, remélem jó lesz! A Coffeegeek-en eléggé lehúzza a userek egy része, ez nem túl megnyugtató nekem :-(
(#40500) soldier2: köszönet! Ezek szerint az Imat, Iberital és Lelit készülék belsőleg ugyanaz. Nehéz a választás; egyrészt mindig más kávét veszek, másrészt felváltva használom a Brikkát és a presszót. Harioval mennyivel egyszerűbb :-) Őszintén szólva ezek a fényes izék nem nagyon tetszenek, akkor inkább matt műanyag :-) Ettől függetlenül lehet, hogy inkább ezt a használt IC-t veszem meg. Ha nem kávézóban ment, akkor még jó is lehet.
Időközben kaptam választ a Graef.hu -ról: a CM 800-as a CM 702-höz képest finomabban állítható ugyanazon a skálán.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest