- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
egész hétvégén a netet böngésztem a masinák miatt. na, azt hiszem most már tudom milyen gépet akarok:
vagy rancilio silvia vagy catler/gastroback dualbojleres gépét. csak az a gond, hogy az egyik drágább mint a másik

a rancilioba berakatnám a pidet és a rézcső tuningot. de igy már vehetnék catlert is. a catlertől csak azért félek, mert nem tudhatjuk mikor száll el egy kondi vagy száll ki a füst bármelyik diódájából vagy tranzisztorából. és az ugye nem jó. lehet majd javittatni milliókért
a ranciliohoz viszont - ha jól gondolom - lesz javitó készlet még talán 10 év múlva is. és ha jól látom nem is olyan bonyolult szerkentyű.ami viszont tényleg nagyon állat lenne, ha találnék használt felújitottat 75-85 ezer pengő környékén. vagy régi gaggiát esetleg.
...
egyébként elfogyott a bolti téglás kvm. most kicsit pihen a moka főzőm. brikkát nem veszek, igazatok van. felesleges. mától pusztitom a még maradék kv-imitációimat. nescafé és senseo podom van még. vasárnap rosszul lettem a nescafétól, azt nem szivesen innám a jövőben, pedig még 2 originál 20% gratis-es üveggel van bontatlanul. a senseo pados kv viszont most cremás-ra sikeredik. de nem is akármilyenre. FEHÉR habja lesz a kvnak! ki tudja milyen vegyszer okozza ezt! és az ize is elég izé. koffeinnek viszont elmegy, mert az kell.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- DJI mini 3 drón display unit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a ranciliohoz viszont - ha jól gondolom - lesz javitó készlet még talán 10 év múlva is. és ha jól látom nem is olyan bonyolult szerkentyű.