Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
Tegnap beszereltem az új "késeket", a linkelt oldalról vettem. Ott is azt mondták, hogy az Imat-tól rendelik de szerintem nem igaz. Zacskóban kaptam és elég igénytelen a megmunkálása. Sorjás kicsit meg a kúp felső részén a "csillag" egyik ága sokkal szélesebb mint a többi felülről nézve (de lehet, hogy igaz, csak ebben az árkategóriában ennyi jár). Szétzedtem teljesen az Ascasot, atomjaira bontottam. Az áttéteket megtiztítottam mert nagyon kávés volt és zsír is alig volt rajta. Újrazsíroztam a tengelyeket is. A kúp kicsit lötyögött régebben ami nagy hiba gondolom de azt is sikerül megszüntetni. Most szép hangja van a darálónak, ha lehet ilyet mindani egy Ascasora
az új kések amúgy nagyon élesek, a régi már kanálnak is életlen volt. Ma sikerült eltalálnom az új beállítását a darálónak és hatalmas a különbség íz terén pozitív irányba. Ma ittam talán a legfinomabb dupla PY Yirgát 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Jövedelem
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az új kések amúgy nagyon élesek, a régi már kanálnak is életlen volt. Ma sikerült eltalálnom az új beállítását a darálónak és hatalmas a különbség íz terén pozitív irányba. Ma ittam talán a legfinomabb dupla PY Yirgát