Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
Tegnap beszereltem az új "késeket", a linkelt oldalról vettem. Ott is azt mondták, hogy az Imat-tól rendelik de szerintem nem igaz. Zacskóban kaptam és elég igénytelen a megmunkálása. Sorjás kicsit meg a kúp felső részén a "csillag" egyik ága sokkal szélesebb mint a többi felülről nézve (de lehet, hogy igaz, csak ebben az árkategóriában ennyi jár). Szétzedtem teljesen az Ascasot, atomjaira bontottam. Az áttéteket megtiztítottam mert nagyon kávés volt és zsír is alig volt rajta. Újrazsíroztam a tengelyeket is. A kúp kicsit lötyögött régebben ami nagy hiba gondolom de azt is sikerül megszüntetni. Most szép hangja van a darálónak, ha lehet ilyet mindani egy Ascasora
az új kések amúgy nagyon élesek, a régi már kanálnak is életlen volt. Ma sikerült eltalálnom az új beállítását a darálónak és hatalmas a különbség íz terén pozitív irányba. Ma ittam talán a legfinomabb dupla PY Yirgát 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az új kések amúgy nagyon élesek, a régi már kanálnak is életlen volt. Ma sikerült eltalálnom az új beállítását a darálónak és hatalmas a különbség íz terén pozitív irányba. Ma ittam talán a legfinomabb dupla PY Yirgát