Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
A szűrőt a géphez kaptam, szimpla, és LF van beleütve. Tömörítve kb. fél mm-rel a perem alatt van az őrlemény. Tölcsérrel és 41mm-es tamperrel csinálom, holnap délután megmérem hogy hány gramm, de egyelőre csak 1 gramm pontosságú konyhai mérlegem van. Lövök majd képet is.
Köszönöm mindenkinek a segítő hozzáállást. Remélem senkit nem riasztok el a Pacificaffe-tól.
P&Y kávékat is ki fogom próbálni, holnap pedig ha minden igaz kapok otthonról próbára az említett Tarrazuból. Szuperautomatán pár kilót elfogyasztottam belőle, Brikkához is használtam, valamennyire már ismerem. Egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jogász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Haditechnika, harcászat
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest