- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz
Surda-
üzenetére
Én nem iszok amúgy szójatejet, én is laktózérzékeny vagyok, sima laktózmentes tejet iszok, abból is a Lidl félét,mert annak egészen tej íze van,nem olyan émelygős.
Amúgy eddig nekem a tejhabhoz ez vált be leginkább, de mostanában meg túlságosan habossá vállik,bár ezt azóta tapasztalom,amióta egyszer tűvel piszkálgattam a fúvókát,hogy ha van beleragadt tej,az jöjjön ki.A Hofi viccet én is imádom, nekem is mindig ez jut eszembe.
))Én a Gaggia Babymnél azt vettem észre, hogy ha az eredeti hosszú fúvókával gőzölök,akkor túl keménnyé válik a tejhab, bár szép buborékmentes lesz,de kemény. Ha korábban hagynám abban,akkor meg nem lesz elég meleg a tejhab.
Ha leveszem róla a fém hosszú fúvókát, akkor viszont ugyanaz a tej, ugyanannyi a kiöntőben, szinte teljesen tejszerű marad, nem éri el a kívánt krémes, tejszínes állagot,ami jó lenne egy latte kiöntés gyakorlásához.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
))