- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
A Strietman nyitott tartályába 3,5dl víz fér összesen. Ezért én ezt a kávézás után leeresztem, tehát a gép használaton kívül üres (vízmentes). Nekem RO szűrőm van, ezzel nem gond így használni, Norda vízzel már problémásabb, hacsak a leeresztett vizet, ami persze tiszta, újra fel nem használod.
A kávégép fej kialakítása és szűrőtartója egyedi, mert külső bajonettes. Hogy ez azért van, mert így nincs mély zug a fejben, ezért könnyebb takarítani, vagy azért, mert a gyártó gépparkjába csak ez az egyszerűbben kiforgácsolható megoldás jöhetett szóba, nem tudom. De tény, itt sok kávé nem tud feltapadni, mert nincs hova, és egy ecsettel könnyen takarítharó. Vizet kiereszteni pedig minimálisat kell, ha csak a kávés vizet akarjuk eltávolítani.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest