Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• killerjohn

addikt

válasz Parci #31596 üzenetére

na is mondd... vasárnap, Eleven Park játszóház (Váci út)...
    én állat, kértem egy presszót... 6x akkora gaggia-ból főzte mint ami nekem van (ránézésre úgy 30 évvel újabb volt :) )... a pultos srác nem csinálta meg, mert ő nem tudja, ezért szólt a séfruhás embernek, hogy ugye ő lefőzi. Mondtam is magamban, hogy na végre, ez biztos molinari szintű lesz.... Szóval a séfruhás faszi bűvészkedett, nagyon komolyan véve saját magát, így pörget úgy kocogtat, minden mozdulatán látszott hogy oda meg vissza van magától. És mi történt? Lefőzött kb 8 másodperc alatt egy félig átlátszó valamit. Olyan vastag sugárban jött le a kávé, hogy ha itthon ilyen történik, akkor azonnal lekapcsolom a gépet, és megnézem hogy vajon ledaráltam-e a kávét, vagy még alszom és szemesen tettem bele a szűrőbe :DDD És én igazán nem vagyok kisújjeltartős, sőt az se érdekel ha minden nap másmilyen kávét sikerül húznom mert igénytelen vagyok. De ez minősíthetetlen volt. Kár hogy már kifizettem, és nem vagyok egy kötelekedős alkat, mert ha kicsit is az lennék, a fejére borítom...

(#31598) macilaci78: évekig elvoltam a párnás löttyel, sőt a kotyogós löttyel is. Még arra se volt igényem, hogy magasabb igényem legyen. De aztán kicsit megemeltem az igényt, és lám, csoda kávé lett (csoda = itt a fórumon mindenki lebaszna hogy milyen szart főzök) ahhoz képest amit bárhol kapsz az országban. Példa: régen kb egy evőkanál cukorral ittam a 2 decis hosszúkávét, most 1 "bogyóval" iszom a dupla presszót. Egyébként meg ha most nincs igény, attól még egyszer lehet hogy lesz :) Persze akkor majd nem 1.500 lesz a géppark értéke, hanem 130.000 és 1.000.000 között valahol ;) (és hogy mennyire mások az emberek? pl ezek ellenére borban meg whisky-ben ilyen nálam nem alakult ki, mindkettőt kólával iszom, csak hogy legyen némi íze ;) )

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés