Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
Egy Saeco Via Veneto volt eddig. Egy éve darálóval (régi ABC-s Keripar daráló) és nyomásfokozó kar nélkül. Tanulógépnek jó, de egy idő után a kis méretű bojler, a relatív kis teljesítményű vízpumpa erősen korlátozták a lehetőségeket. Kinőttem

Az előrelépés meglehetősen minőségi lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A PIDen még gondolkozom, én és a feleségem is elsősorban az olasz vonalat részesítem előnyben, úgyhogy lehet, nem is lesz rá szükségem, elég lesz az állítható termosztát is a játékhoz. Meg kicsit túl "technokratának" érzem ehhez a szép "analóg" géphez. De meglátjuk, mit lehet belőle kihozni így nyersen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)