Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Osszefoglalva az elmult 2 nap kommentjeit a GB vs Lelit kerdesemre:
Lelit:
+ Baby helyett biztosan ezt venném. Egyébként ha jót akarsz, a PID-es verziót veszed belőle. Ugyan 30 ezerrel több, de sokkal több lehetőséget ad a kísérletezésre. (nekem is ilyen van és nagyon nem bántam meg).+ Az 57 mm-es szűrő annak hátrány, aki tuningolni szeretné a gépet, mert ebben a méretben nem nagyon van csúcsminőségű kosár, vagy felsőszűrő. Egyébként egyáltalán nem rossz, ami gyárilag benne van.
+ Lelitet is lehet pidelni, ráadásul réz bojleres, nem alu. Én használtam mindkettőt és a Lelit jobb szerintem.
- A pides Lelitről már több rossz véleményt is hallottam tulajdonosoktól, mivel ismerem jól, akik mondták, elhiszem nekik. Egyszerűen nem jó a pid benne, pontatlan és szűk határok között működik, ezenkívül a készülékház nem stabil, csavarodik, gyenge.
- 57mm-es szűrőhöz nem lehet kapni spéci szűrőket, amiket csak akkor fogsz lecserélni, ha nagyon belemerülsz a témába.
+ Lelit 57mm, réz bojler, szép dizájn (szerintem), profi gőzkar, cserébe nincs szűrővariálási lehetőség.
Gaggia Baby
+ Az ipari méret 58. Abban a méretben sokkal nagyobb az alkatrész választék.+ A Gaggiát utólag könnyebb tuningolni, ha hosszú távra tervezel, szerintem jobb választás. A hazai átépítő mesterek is jól ismerik, szóval egyszerűbb PIDelni, szűrőket csereberélni, stb. Megbízható, kiforrott.
- inkább a Gaggiát válaszd! Pid kell bele, anélkül nem biztos, hogy boldogulni fogsz és azt gondolod majd, hogy a Gaggia sem ad olyan eredményt, ami az igényeidnek megfelel. Úgyhogy szerintem Gaggia piddel, ez elég bolondbiztos ahhoz, hogy klasszik kávékkal mindig jó eredményt adjon.
- 58mm, szintén szép, bár nekem soha nem tetszett a GC, alu bojler, ultra gagyi gőzkar, cserébe szűrők tömkelege kapható hozzá.
Ebbol sem erzem elbillenni sehova a merleget.....nehez ugy lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ingatlanos topic!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- iPhone topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó Gaggia Mini + PID Box!
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy soundcore boom 2 se
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest