Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
salapp
üzenetére
Mint már többször írtam, nekem DeLonghi kg79 volt, azt hiszem már csak a kicsit nagyobb kg 89-et árulják. Kotyogóshoz szerintem jók, mint ahogy bármi más is ami hasonló elven működik. A propelleressel próbálkoztam én is, borzalmas volt az eredmény brikkával. Persze nem kell mindenkit megmenteni, ha nekik ez jó, ne vedd el az örömüket az új szerzemény becsmérelésével. Anyámék is addig használták a Bialetti Mukka Expresst (rögtön tejhabos kávét készítő kotyogó) amíg öcsém nem vett nekik egy dizájnos szarvasi klónt, aminek a kávéjához hideg tejet öntenek. Használják egészséggel, majd témát váltottunk. Nem fogják szitálni az orleményt (azt hiszem többet én sem), ezt el kell fogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest