Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jolti

senior tag

válasz Ábi #28518 üzenetére

Nem védem a céget, mert engem pont nem érdekel, bár egyszer rendeltem tőlük egy rancilio gőzcsövet, meg egy réz vízterítőt, meg egy-két apróságot és maximálisan korrektek voltak. ( Elraktak egy hétre pl, hogy nehogy elvigye valaki, míg arra nem ment az ismerősöm érte. )
    De arra biztosan emlékszem, hogy ami után nem ajánlott lett a bolt, az maximálisan user error volt.
    Ha jól emlékszem valaki vett egy darálót, amit akkor festettek le és menetet nem takarították ki rendesen, ez mondjuk az ő hibájuk is -de ezt bárki észre vette volna szerintem- és nem erőlteti össze az egészet, szétcseszve a darálót. Aztán meg szidta a boltot, mikor csak egy kicsit körültekintőbbnek kellett volna lennie.
    De mondom én nem védem a bolt, mert semmi közöm hozzá, de azért, mert egy-két lelkes kezdő figyelmetlen, vagy hozzá nem értő, még nem kiáltanék egyből farkast.
    Ráadásul ilyen áron mindenféleképpen megérte megvennie Parciank, mert, ha esetleg tönkre megy benne valami, és ha rá kell költeni -rossz esetben mondjuk egy 50-est,- akkor is qurvajó vétel lesz.
    Én is megvettem volna, ha lett volna annyim, de sajna nem vót..

Új hozzászólás Aktív témák