Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Nem védem a céget, mert engem pont nem érdekel, bár egyszer rendeltem tőlük egy rancilio gőzcsövet, meg egy réz vízterítőt, meg egy-két apróságot és maximálisan korrektek voltak. ( Elraktak egy hétre pl, hogy nehogy elvigye valaki, míg arra nem ment az ismerősöm érte. )
De arra biztosan emlékszem, hogy ami után nem ajánlott lett a bolt, az maximálisan user error volt.
Ha jól emlékszem valaki vett egy darálót, amit akkor festettek le és menetet nem takarították ki rendesen, ez mondjuk az ő hibájuk is -de ezt bárki észre vette volna szerintem- és nem erőlteti össze az egészet, szétcseszve a darálót. Aztán meg szidta a boltot, mikor csak egy kicsit körültekintőbbnek kellett volna lennie.
De mondom én nem védem a bolt, mert semmi közöm hozzá, de azért, mert egy-két lelkes kezdő figyelmetlen, vagy hozzá nem értő, még nem kiáltanék egyből farkast.
Ráadásul ilyen áron mindenféleképpen megérte megvennie Parciank, mert, ha esetleg tönkre megy benne valami, és ha rá kell költeni -rossz esetben mondjuk egy 50-est,- akkor is qurvajó vétel lesz.
Én is megvettem volna, ha lett volna annyim, de sajna nem vót..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- DJI Mavic 3 Classic RC drón szett - 4/3" Hasselblad kamerával
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest