Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Nem védem a céget, mert engem pont nem érdekel, bár egyszer rendeltem tőlük egy rancilio gőzcsövet, meg egy réz vízterítőt, meg egy-két apróságot és maximálisan korrektek voltak. ( Elraktak egy hétre pl, hogy nehogy elvigye valaki, míg arra nem ment az ismerősöm érte. )
De arra biztosan emlékszem, hogy ami után nem ajánlott lett a bolt, az maximálisan user error volt.
Ha jól emlékszem valaki vett egy darálót, amit akkor festettek le és menetet nem takarították ki rendesen, ez mondjuk az ő hibájuk is -de ezt bárki észre vette volna szerintem- és nem erőlteti össze az egészet, szétcseszve a darálót. Aztán meg szidta a boltot, mikor csak egy kicsit körültekintőbbnek kellett volna lennie.
De mondom én nem védem a bolt, mert semmi közöm hozzá, de azért, mert egy-két lelkes kezdő figyelmetlen, vagy hozzá nem értő, még nem kiáltanék egyből farkast.
Ráadásul ilyen áron mindenféleképpen megérte megvennie Parciank, mert, ha esetleg tönkre megy benne valami, és ha rá kell költeni -rossz esetben mondjuk egy 50-est,- akkor is qurvajó vétel lesz.
Én is megvettem volna, ha lett volna annyim, de sajna nem vót..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Akvarisztika
- Spórolós topik
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen routert?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI RC2 drón távirányító
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest