- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Nah, én sem bírtam ki, ahogy hazaértem, beizzítottam az olasz 4 személyes Brikkát.

Gyorsan lefőztem 3 kuka törökkávé maradékot (amiért nem kár - újonnan is ihatatlan), és csináltam egy 3 hete bontott, az elmúlt időszak hektikus hőingadozásaiban ledöglött P&Y Black LXR-t.
Az eredmény fenomenális!
Icipicit érezni még a gépzsíros tömítéseket, de ez lehet, hogy csak érzékcsalódás, és csupán az olaszországi kávéélmények árnyékában tűnik fel... Szóval, az ízt hagyjuk is, bár kifejezetten finom, gyümis ízeket hozott az első főzet. 
A kidolgozás talán jobb, pontosabb, mint a 2 személyes románomé, a vákuum nagyon erős, alig lehet utána szétszedni. Szinte semmi sem folyt ki előre, egyszerre robbant elemi erővel! Ami más, hogy a felső rész erősebben nyomja és tömöríti a kosártömítést.
Negatívum: a teteje idegesítően nyílik, egy facsavarral ráerősített műanyag fogantyú van az üvegtetőn, tehát nem lehet csak úgy menet közben le-fel nyitogatni, a víz sem tud könnyen belefolyni mosáskor, előtte fel kell nyitni, mozgatáskor idegesítően rácsapódik a felső részre, szóval ezt a román ügyesebben tudja.
Kicsit korai még bármiféle következtetést levonni, ezek csak az első benyomások...
(Parci, mielőtt nekem esel, tudd, hogy 3 pohár Frescobaldi Nipozzano grappa és egy elég erős csanti után vagyok, szóval óvatosan...!
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Icipicit érezni még a gépzsíros tömítéseket, de ez lehet, hogy csak érzékcsalódás, és csupán az olaszországi kávéélmények árnyékában tűnik fel... Szóval, az ízt hagyjuk is, bár kifejezetten finom, gyümis ízeket hozott az első főzet. 

)