- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Nah, én sem bírtam ki, ahogy hazaértem, beizzítottam az olasz 4 személyes Brikkát.

Gyorsan lefőztem 3 kuka törökkávé maradékot (amiért nem kár - újonnan is ihatatlan), és csináltam egy 3 hete bontott, az elmúlt időszak hektikus hőingadozásaiban ledöglött P&Y Black LXR-t.
Az eredmény fenomenális!
Icipicit érezni még a gépzsíros tömítéseket, de ez lehet, hogy csak érzékcsalódás, és csupán az olaszországi kávéélmények árnyékában tűnik fel... Szóval, az ízt hagyjuk is, bár kifejezetten finom, gyümis ízeket hozott az első főzet. 
A kidolgozás talán jobb, pontosabb, mint a 2 személyes románomé, a vákuum nagyon erős, alig lehet utána szétszedni. Szinte semmi sem folyt ki előre, egyszerre robbant elemi erővel! Ami más, hogy a felső rész erősebben nyomja és tömöríti a kosártömítést.
Negatívum: a teteje idegesítően nyílik, egy facsavarral ráerősített műanyag fogantyú van az üvegtetőn, tehát nem lehet csak úgy menet közben le-fel nyitogatni, a víz sem tud könnyen belefolyni mosáskor, előtte fel kell nyitni, mozgatáskor idegesítően rácsapódik a felső részre, szóval ezt a román ügyesebben tudja.
Kicsit korai még bármiféle következtetést levonni, ezek csak az első benyomások...
(Parci, mielőtt nekem esel, tudd, hogy 3 pohár Frescobaldi Nipozzano grappa és egy elég erős csanti után vagyok, szóval óvatosan...!
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Icipicit érezni még a gépzsíros tömítéseket, de ez lehet, hogy csak érzékcsalódás, és csupán az olaszországi kávéélmények árnyékában tűnik fel... Szóval, az ízt hagyjuk is, bár kifejezetten finom, gyümis ízeket hozott az első főzet. 

)