- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paljoc
üzenetére
igen, olyan mint a coca-cola, tudod, hogy mit kapsz. aki ezt várja egy bortól, az tényleg nem fog csalódni. rosszallás nélkül mondom, hogy én nem ezt várom. én nem bánom, ha egy bor tükrözi az adott év lenyomatát, amikor készült, sőt, elvárom.
nekem a legtöbb dél-amerikai vagy épp ausztál/új-zélandi bor (tisztelet a kivételnek, mert a világ legjobbjai is sokszor innen származnak) harsány, tolakodó, egysíkú. pont olyan, mint amiért a villányi borokat ekézni szokták, csak valóban sokkal profibbra csiszolva.
...ami attól sem teljesen független, hogy az ottani bortörvények sokkal, sokkal több dolgot megengednek, mint itthon. ami annak fényében végképp ijesztő, hogy az itthoniak keretei között is lehet olyan bort készíteni, amiben semmi, de semmi természetesség nincs. tokaji "aszú" tökléből édesítve stb. stb. végtelen a sor, elég lenyúlni a 800 ft-os polci ár környékére...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL (5160)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest