Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
A nyitott kar még csak pár napja van meg egyébként. Azért is tetszik, mert könnyű észrevenni a hibáidat. Sidamonál volt 4-8 lyuk, ahol nem folyt ki kávé, de látszatra szép volt, ezt zárt karral észre sem veszem. Tekertem nagyjából 1/8 fordulatot az Ascason és tökéletes lett. Az ízéből eltűnt az a nagyon minimális keserű íz is, amit találtam benne.
Kenya: narancsos, grapefruitos, félérett gyümölcsök. A "klasszikus" kávé íz abszolút hiányzik belőle, két kávé után azt mondom, hogy sűrűn fogok ilyet vásárolni. Egyre jobban tetszenek a gyümölcsös ízek, régen a csokisabb világot kerestem. A Sidamo is ilyen gyümölcsös kávé volt, azt is nagyon megkedveltem, őt is gyakran szeretném elkészíteni. Ott érett gyümölcsök voltak, egy leheletnyi kakaóval/étcsokival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest