Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolnagy

őstag

válasz Toobee #136753 üzenetére

Most már nem állom meg, hogy le ne írjam, hogy nem tudom, milyen mazzered volt, de az enyémen holtpontosan be lehetett mindig állítani. Ha elállítottam, pontosan oda vissza is tudtam állítani. Igaz mazerrel nem filtereztem csak párszor próbáltam ki, aztán inkább filterhez valami kézit használtam, de pl kotyogóshoz is arébb állítottam. Illteve többször cseréltem benne kést és később kíváncsiságból is megnéztem, hogy a 0 tartomány még mindig ott van-e. Egy adott kávéhoz ugyanott volt az a lefolyás, ahol előtte is.
    Az igaz, hogy egy gyári karral tényleg nehéz lett volna, ahogy Parci is írta, de ez volt a must have dolog, amit bárki beszerzett pár ezer forintért pl Fragolától, ha könnyíteni akart az életén (én meg már eleve két karral vettem Vertitől)
    Nekem a mazzer állításával soha, semmilyen bajom nem volt az alatt a pár év alatt, amíg használtam. Bejelöltem a 0 pontot, a 10 és a 15 ricnit viszonyításnak és mindig tudtam hányasra kell az adott kávénál állni, ha váltogattam (pl ez 13,az 16..stb)
    Mondom ezt úgy, hogy már nem mazzert használok, de korántsem az állítás miatt váltottam, hanem a kompaktabb méret miatt főleg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés