Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
"Most nyomtam meg a rendelés gombot egy Timemore C2 Max-ra. Úgy érzem kell a nagyobb kapacitás és alig kerül többe a sima C2-nél."
Lemaradtam a Hario-s körről, de egy plusz tapasztalat, hogy megnyugtasson, hogy jól döntöttél
A Hario őrlőkkel nem az a legnagyobb baj, hogy milyen az őrleményük. Persze, az se jó, de igazából lehet vele filteren is teljesen értékelhető dolgot produkálni. Kotyogóson főleg. A legnagyobb probléma velük, hogy milyen őket használni. Ezt a "nehéz" tekerni dolgot ne úgy képzeld el, hogy érzed hogy tekered. Ezt úgy képzeld el, hogy 2-3 fordulatonként teljesen beakad a kar, picit vissza kell húznod és izomból rátekerned újra, hogy egyáltalán elinduljon. Közben a tekerés erejétől többször elcsúszik a kezedben ahogy tartod és foghatsz rá újra rendesen. És nem 10 fordulat alatt van meg egy őrlés, főleg nem 30g-ra... :) Én pár hónapig használtam filterre (értsd: durvább őrlemény, könnyebb tekerni, mint kotyogósra), aztán eladtam inkább és vettem helyette C2-t. Bal hüvelykujjamon szabályosan bőrkeményedés kezdett kialakulni ahogy tartottam az őrlőt.Amúgy a célra szerintem a C2 teljesen jó választás volt. Jelenleg alsó kategóriában ár/érték bajnok a 1ZPresso Q2, ami $-ban nem is kerül sokba, Ft-ban viszont nagyon elszállt az ára... De kotyogósra nem fog kijönni a kettő közötti különbség. Régebben elég sokat főztem kotyogóssal, C2 - 1ZPresso K-Plus váltást kotyogóson nagyon minimálisan vettem csak észre, pedig az nagyobb ugrás ennél.
Ha meg esetleg mégis nagyon ráfeküdnél a filter témára, akkor meg jegyezd meg az 1ZPresso ZP6 nevet...
"nekem az a 60+ ezer forint soknak hangzik, akkor már lehet elgondolkoznék azon, hogy (akár használtan, akár kicsit kipótolva) vennék egy gépet a feladatra."
Rossz hír, de elektromos őrlőkből 100k lesz az alja, még használt esetén is...
Ha "gépet a feladatra" alatt úgy értetted, hogy kávéfőzőt is, akkor még rosszabb hírem van... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest