Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Szétkaptam a rézbojleres GC-t kíváncsiságból így 2 év után. A bojler falán felületi vízkövet találtam, nem vészes. Igazából ezalatt 2-szer eladtam, úgyhogy nem tudom pontosan milyen vizek voltak használva,
Na de nem is ezért írtam, hanem ha már szétszedtem, akkor felmerült bennem két kérdés.
Az egyik, hogy anno én csak szimplán tekertem körbe 6-os rézcsővel a bojlert, ahogy itt Fragola képein is látszik: [link] Ugyanitt a videon viszont már duplán van körbetekerve.
Na most itt motoszkál a kisördög, hogy érdemes lenne-e újra duplán körbetekerni, vagy ennél a nagy tömegű réz bojlernél a szimpla is elég. A kérdés főleg annak szól, aki mindkettőt próbálta. Fragola biztos..
A másik, hogy annon a bojlerbe a pipacsőre tettem egy szűkítőt, de azóta vettem egy külsőt (a háromjáratú és a fej közé menő lapot) sz.zs-től, tehát most két szűkítő is van benne, így a vízhozam maxon 55-60 ml. Érdemes- e kivenni a pipacsőből (hogy ha esetleg eltömődne, ne kelljen szétszedni a bojlert, bár 2 év alatt nem volt ilyen), vagy jobban müxik így?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Óra topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest